De kortste weg naar een oplossing

Als u tegen problemen aanloopt met instanties, bijvoorbeeld gemeente, bank of notaris, is het niet altijd nodig een advocaat in te schakelen. In dit soort situaties heeft u in de eerste plaats behoefte
aan iemand die met u meedenkt. Ik ben fiscaal jurist en daarnaast gespecialiseerd in het bestuursrecht ( CV). Ik ben in 2016 gestart met in mijn bedrijf Rechtuitgelegd en heb sindsdien een uitgebreide, gevarieerde klantenkring kunnen opbouwen. Ik kan u van dienst zijn met het verhelderen van zaken, het opstellen van bezwaarschriften en het begeleiden van uw zakelijke contacten. In het aangifteseizoen kan ik u ontzorgen met betrekking tot de belastingaangifte.

BELASTINGAANGIFTE 2022 -  VROEGBOEKACTIE tot 1 maart 2023, klik hier .

Al lijkt een vraag nog zo eenvoudig, een professionele aanpak is altijd aan te bevelen.

CliĆ«nten stellen vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen, van ontslagvergoeding en terugbetaling van toeslagen tot afwikkeling van een nalatenschap en vruchtgebruik. Rechtuitgelegd is de ideale partner om u de weg te wijzen op voor u onbekend terrein. Soms botst ons rechtsgevoel met de regels. In dat soort situaties denk ik graag 'out of the box' en heb daarmee al veel kunnen bereiken (zie Particulieren/Archief en Verenigingen/Stichtingen/Archief).

Mijn missie: deskundig advies in begrijpelijke taal!  


 

CV

Algemene Voorwaarden

                                                                                                                                         

   

             

 

Rechtuitgelegd  •  Dorpsstraat 15  •  2761 AB  Zevenhuizen ZH
Mr. Marjolijn de Vries • T 0180 - 63 43 83 • info@rechtuitgelegd.nl • KvK Rotterdam 63498944 • disclaimer
 

© 2015 Rechtuitgelegd | Realisatie: Graficin